GDOC-2021-30842

Trabajo fin de Grado - [30842]


Curso: 2021-2022

Universidad de Zaragoza, Zaragoza

Titulación: Graduado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos

Idioma: Español

Profesor(es): Marta Alejandre, Amela ; Ignacio Álvarez, Lanzarote ; Jesús Andrés Arenas, Busto ; María Esther Arias, Álvarez ; Agustín Alejandro Ariño, Moneva ; Esther Asensio, Casas ; Leire Astráin, Redín ; Susana Bayarri, Fernández ; José Antonio Beltrán, Gracia ; Domingo Blanco, Parmo ; Mónica Bueno, Fernández ; Juan Benito Calanche, Morales ; Miguel Calvo, Rebollar ; Juan José Carramiñana, Esteban ; Guillermo Cebrián, Auré ; María del Pilar Conchello, Moreno ; Santiago Condón, Usón ; Carlota Delso, Muniesa ; Cristina Escolar, Miñana ; Ana María Escudero, Carra ; Ana María Ferrer, Mairal ; Manuel Fondevila, Camps ; Víctor Freire, Carrascosa ; Patricia Galan, Malo ; Diego García, Gonzalo ; Elisa Gayán, Ordás ; Laura Grasa, López ; Marta Herrera, Sánchez ; Antonio Herrera, Marteache ; Joaquina Teresa Juan, Esteban ; María Ángeles Latorre, Górriz ; Regina María Lázaro, Gistau ; Pascual Luis López, Buesa ; Susana Lorán, Ayala ; Sara Malo, Fumanal ; María Pilar Mañas, Pérez ; Pedro Marco, Montori ; Pedro Luis Marquina, Gutiérrez ; Natalia Merino, Almalé ; José Emilio Mesonero, Gutiérrez ; Antonio Monzón, Bescós ; Mariano José Morales, Amella ; María Belén Moreno, Franco ; Laura Nadal, Calvo ; Rosa María Pilar Oria, Almudí ; Sebastián Ospina, Corral ; Rafael Pagán, Tomás ; María Dolores Pérez, Cabrejas ; Javier Raso, Pueyo ; Sara Isabel Remón, Oliver ; Eva Romeo, Salazar ; María del Carmen Rota, García ; Eduardo Ruiz, Pesini ; Maika Salvador, Arnadillo ; María Luisa Salvador, Solano ; Ana Cristina Sánchez, Gimeno ; María Lourdes Sánchez, Paniagua ; María Eugenia Venturini, Crespo




Creative Commons You must give appropriate credit, provide a link to the license, and indicate if changes were made. You may do so in any reasonable manner, but not in any way that suggests the licensor endorses you or your use. You may not use the material for commercial purposes. If you remix, transform, or build upon the material, you must distribute your contributions under the same license as the original.



Este registro pertenece a las colecciones:
Academic resources > Academic guides > guias-docentes-ciencias > grados-ciencias > grado-ciencia-tecnologia-alimentos
Academic resources > Academic guides > Syllabus information: Course 2021-2022



Back to search

Guide (english):
Download fulltextPDF
Guía (idioma español):
Download fulltextPDF
Rate this document:

Rate this document:
1
2
3
 
(Not yet reviewed)