Tecnología de Alimentos

Latest additions:
2018-04-18
12:38
Physiology of the Inactivation of Vegetative Bacteria by Thermal Treatments: Mode of Action, Influence of Environmental Factors and Inactivation Kinetics Cebrian, G. ; Condon, S. ; Mañas, P. - [FOODS 6, 12 (2017), 107 [21 pp]- ISSN: 2304-8158]
Versión publicada:  PDF Detailed record
2018-03-09
14:57
Evolución del deterioro de dorada conservada en hielo y su importancia para la predicción del grado de frescura Calanche, J. ; Alonso, V. ; Roncalés, P. ; Beltrán, J.A. ; Pedros, S. - [Interempresas (Molins de Rei) 1119 (2014), 52-58- ISSN: 1578-8881]
Versión publicada:  PDF Detailed record
2017-05-19
14:54
Effectiveness of human, camel, bovine and sheep lactoferrin on the hepatitis C virus cellular infectivity: Comparison study El-Fakharany, E. ; Sánchez, L. ; Al-Mehdar, H. ; Redwan, E.M. - [Virology Journal 10 (2013), 199 [10 pp]- ISSN: 1743-422X]
Versión publicada:  PDF Detailed record
2016-09-19
14:38
Influence of environmental factors on bacterial biofilm formation in the food industry: a review Pagán, Rafael ; García-Gonzalo, Diego - [Postdoc journal 3, 6 (2015), 3-13- ISSN: 2328-9791]
Versión publicada:  PDF Detailed record